contoh pidato bahasa sunda sambutan acara pernikahan

kali ini saya akan memposting contoh pidato sambutan bahasa sunda untuk pernikahan dan langsung saja inilah contoh sambutan pidato bahasa sunda untuk pernikahan

contoh-pidato-bahasa-sunda-sambutan-acara-pernikahan
contoh pidato bahasa sunda sambutan acara pernikahan


Assalamu ‘Alaikum Warohmatullahi Wabarokatuh
Bismillahirrohmanirrohim, alhamdulillahirobbil ‘alamin washolatu wassalamu alla asrofil ambiyai mursalin wa ‘ala alihi washohbihi ajma’in. Ama bagd.

Langkung tipayun simkuring manjatkeun puji sareng syukur ka dzat Allah SWT. kalayan qudrat sareng iradat Anjeunna dina dinten anu bagja ieu simkuring sakulawarga tiasa patepung lawung patepang wajah sareng bapa-bapa,ibu-ibu para saderek sadayana kanggo nyaosan uleman simkuring dina raraga upacara pernikahan pun anak (sebut nami anak) ka ( sebut calon mantu).
Simkuring sakulawarga ngaraos bingah nu teu aya hinggana ka para hadirin sadayana kalayan pinuh perhatosan sareng maparin do'a restuna dina upacara pun anak ieu.
     Teu hilap simkuring sakulawarga ngahaturkeun nuhun ka para wargi sadayana. Nu mudah-mudahan ku sumpingna para wargi sadayana kadieu janten marga lantaran kahontalan ka bagjaan hirup khususna ka pun anak anu di tikahkeun umunna kanggo urang sadayana dina mangsa nu bade dongkap.

     Akhirna simkuring neda pangdu'a ti para ibu,para bapa sareng para saderek sadayana, ,mudah- mudahan panganten anu nembe jatuk rami sing dipaparin kajembaran hirupna,parek rejekina jauh tina balaina sarta sing di paparin turunan anu sae,anu soleh anu kersa kumawula kanu janten ibu ramana,ibadah ka pangeran nu maha kawasa
Amin ya Allah ya Rabbal'alamin,Wassalamu'alaikum Wr.Wb.

dan itulah contoh pidato bahasa sunda sambutan dalam acara pernikahan semoga bermangfaat buat kamu yang sedang mencari pidato dalam bahasa sunda terimakasih

Artikel pidato bahasa sunda lainya : Kumpulan contoh pidato bahasa sunda lengkap

Artikel Terkait

Next Article
« Prev Post
Previous Article
Next Post »
Penulisan markup di komentar
  • Untuk menulis huruf bold silahkan gunakan <strong></strong> atau <b></b>.
  • Untuk menulis huruf italic silahkan gunakan <em></em> atau <i></i>.
  • Untuk menulis huruf underline silahkan gunakan <u></u>.
  • Untuk menulis huruf strikethrought silahkan gunakan <strike></strike>.
  • Untuk menulis kode HTML silahkan gunakan <code></code> atau <pre></pre> atau <pre><code></code></pre>, dan silahkan parse dulu kodenya pada kotak parser di bawah ini.
Konversi Code
Disqus
Silahkan Berkomentar Dengan